Lifestyle

Wallet case from Telefoonhoesjestore.nl

Het is gelukkig weer bijna weekend en dat betekent voor veel van ons een avondje stappen! Super leuk natuurlijk maar soms is het ook wat onhandig. Niet het stappen zelf, maar je hele ‘inboedel’ meekrijgen zonder dat je een hutkoffer meesleept. Hier heb ik zelf soms nog wat moeite mee en vooral als ik een jurkje of rokje draag. Mijn mobiel in mijn BH is gewoon een no go en een clutch vind ik gewoon niet altijd even handig. Maar gelukkig heb ik een oplossing gevonden!

thumb_DSCN0075_1024Van de webshop telefoonhoesjestore.nl mocht ik een hoesje uitkiezen voor mijn telefoon. Deze webshop verkoopt erg veel leuke hoesjes voor bijna alle merken telefoons (en tablets) zoals iPhone hoesjes, Samsung hoesjes, HTC hoesjes etc.  En aangezien ik laatst al een prachtige case heb gekregen (en er thuis ook nog tig heb liggen) koos ik dit keer voor iets anders.

thumb_DSCN0088_1024

thumb_DSCN0080_1024

Ik koos een ‘portemonnee hoesje‘ uit van het merk Ardium. Met een avondje stappen heb ik niet altijd een clutch mee omdat ik dat soms gewoon niet handig vind. Maar goed, dan zit ik dus altijd met mijn telefoon. Daarom leek dit hoesje mij ideaal.

thumb_DSCN0082_1024

thumb_DSCN0084_1024

Ik koos voor een zwart hoesje (hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren) zodat hij overal mee te combineren is. Aan de binnenkant is het hoesje gevoerd met roze suède zodat de telefoon niet beschadigd. Ook zitten er vakjes in voor je pinpas, rijbewijs, OV etc. Erg handig!

thumb_DSCN0087_1024

Wat ik ook heel fijn vind, is dat mijn telefoon erin past met nog best een dik hoesje erom heen! Daar was ik eerst even bang voor, dat hij er niet in zou passen met hoesje erom heen. Maar het past dus! Het portemonneetje kan je dichtdoen met een drukknoopje en er hangt een hengseltje aan die je om je pols kunt doen. Ik vind het een heel handig hoesje en ga hem zeker gebruiken met het uitgaan.

Wat vind jij van dit hoesje?

Love, Lisanne

large (4)

7 gedachten over “Wallet case from Telefoonhoesjestore.nl”

Plaats een reactie