Beauty

MAC lipstick: Craving

Jaaa, het is weer zover! Ik heb een nieuwe MAC lipstick! Zoals ik maandag al vertelde wilde ik heel graag nog een nieuwe MAC lipstick kopen. Dus dat deed ik. Na een tijdje zoeken kwam ik een kleur tegen waarvan ik dacht: ja dit is hem! Ik zocht een kleur uit die niet mega fel is, maar je lippen wel wat meer op laat vallen. Een kleur iets donkerder dan mijn eigen lippen. Een kleur die ik dagelijks kan dragen. De kleur Craving, een bijzondere kleur.

thumb_DSCN0367_1024
Ik koos dus voor de kleur craving. Ik wilde geen nude kleur, maar iets tussen nude en fel in. Ik vind het heel lastig uitleggen maar ik hoop dat je het begrijpt. Het is een amplified crème lipstick. Deze lipsticks hebben een romige finish. Natuurlijk blijven deze ook heel lang zitten (makkelijk zo’n 4 uur zonder bijwerken) en er zit een mooie glans op. Maar dat mag natuurlijk ook wel voor dat geld.

thumb_DSCN0340_1024

thumb_DSCN0345_1024

De kleur zou ik omschrijven als een soort oudroze kleur. Het is echt een middenweg tussen nude en de wat fellere kleurtjes. Op de foto lijkt de kleur echt wat donkerder als dat hij eigenlijk is. De kleur Craving vind ik ook heel mooi voor de herfst. Zo’n oudroze kleurtje vind ik echt bij de herfst passen! Ik heb deze lipstick nog niet veel voorbij zien komen en daarom ben ik er eigenlijk extra blij mee. Het is echt precies waar ik naar op zoek was.

thumb_DSCN0360_1024

thumb_DSCN0364_1024

thumb_DSCN0369_1024

De amplified lipsticks vind ik zelf heel erg mooi, maar blijven natuurlijk niet zo lang zitten als de matte lipsticks. Al vind ik wel dat als de amplified lipstick wat ‘opgedroogd’ is, dat hij nog steeds heel erg goed blijft zitten.

thumb_DSCN0371_1024

thumb_DSCN0410_1024

Dan de swatch en een foto waarbij ik de lipstick draag. Dit vind ik nog steeds niet leuk om te doen haha, een foto van mezelf maken en bij de review zetten. Maar goed, het hoort erbij. Ik ben heel blij met mijn tweede MAC lipstick. Het is precies de kleur waar ik naar zocht en hij blijft heel mooi en lang zitten. Ik heb hem een mooi plekje gegeven tussen mijn andere lipsticks. De lipstick kocht ik bij Douglas voor €19,50.

Wat vind jij van deze MAC lipstick?

Love, Lisanne

aec0ad24edb0bf9238937d87a2767176

25 gedachten over “MAC lipstick: Craving”

  1. Oeh deze kleur is tof! Misschien komt deze wel op mijn wishlist 🙂 Ik vind het juist fijn als mensen bij een lipstick review een full face foto plaatsen. Zo zie je toch beter hoe iets staat 🙂 Enne, niks mis mee hoor!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie