Geen categorie

NIEUWJAARSWINACTIE!

Een gelukkig nieuw jaar met deze pretty winactie! Ik wil niet overdrijven maar deze winactie is echt de moeite waard! Ik geef namelijk een prachtig zwart tasje weg met een waanzinnige inhoud t.w.v. €50,-! En je hoeft er bijna niets voor te doen!

thumb_DSCN0996_1024

Op 26 november (ja dat is al een tijdje terug) bestond mijn blog precies 1 jaar. Op dat moment had ik niet echt tijd om het te vieren. Aangezien er nu een nieuw jaar is begonnen vind ik dit een mooi moment voor mijn winactie! En hoe leuk is het om het jaar te beginnen met deze goodiebag?

Maar wat zit er nou allemaal in dit pakketje?

thumb_DSCN1055_1024

thumb_DSCN1052_1024

thumb_DSCN0931_1024

thumb_DSCN1054_1024

thumb_DSCN0993_1024

  • Zwart Primark tasje t.w.v. €8,-
  • KIKO lipstick Rebel Romantic 04 t.w.v. €6,90
  • LUSH Ballistic bath bomb t.w.v. €4,95
  • LUSH Snow Man shower jelly t.w.v. €6,95
  • LUSH Ocean salt testertje
  • Essence oogschaduw t.w.v. €2,89
  • Ciaté nagellak t.w.v. €9,99
  • L’oreal oogschaduw t.w.v. €9,99
  • Treacle moon Apple Pie Hugs Douche mini t.w.v. €0,99

En wat moet je (verplicht) doen om dit leuke pakketje te ontvangen?

Extra kans maken op dit pakketje?

  • Volg mij op Bloglovin en like/save dit bericht
  • Like en deel de winactie op Facebook 
  • Like de foto van de winactie op Instagram

De winactie duurt 3 weken en de winnares wordt 1 februari bekend gemaakt. Een gokje wagen kan natuurlijk altijd. Ik hoop dat je het een leuke winactie vindt en graag kans maakt!

Doe jij mee?

Love, Lisanne

fe5bb5e8bf8106e348936ac9a9a325c9

 

 

 

52 gedachten over “NIEUWJAARSWINACTIE!”

  1. Hi. Hele leuke actie. Zo’n pakket wil ik wel winnen :). Ik volg je op instagram (missbowtieblog) en via fb ( Emma Verbeke). Ik heb je foto ook geliket op instagram en volg je ook op bloglovin 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Jeej, nog gefeliciteerd. Mijn blog bestond ook 1 jaar in November 🙂 Leuke blog-mijlpaal! Ik volgde je al op Instagram & Bloglovin’ (+gesaved) en heb ook je Facebook pagina geliked.

    Geliked door 1 persoon

  3. Hiep Hiep Hoera! Gefeliciteerd met 1jaar en een beetje 🙂 !!!

    Wat een prachtig pakket geef je weg! De producten zijn stuk voor stuk super mooi! Ik doe graag mee!

    Geliked door 1 persoon

  4. Nog gefeliciteerd met je blog! Wat een super mooi pakketje, ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin, Facebook en Instagram. Ik heb je bericht gesaved op bloglovin, je bericht op Instagram geliked en je bericht op Facebook gedeeld en geliked. Liefs!

    Geliked door 1 persoon

  5. “Ik hoop dat je het een leuke winactie vindt…”? Natuurlijk vind ik dit een super leuke winactie! Ik kwam vandaag toevallig op je blog en ik vind je blog echt super leuk! Ik ben je meteen gaan volgen op Instagram, Bloglovin en Facebook. En deze actie is echt te gek! Sowieso doen producten van Kiko het altijd goed. Ik ben afgelopen jaar in Italië geweest en daar hadden ze een super leuke shop van Kiko, in Arezzo volgens mij. En de andere producten zijn ook tof. Ik doe mee! Zou heel graag willen winnen =)

    Geliked door 1 persoon

  6. Geweldig leuke actie!! Zo’n pakket wil ik heel graag winnen. Ik volg je op instagram en via fb. Ik heb je foto ook geliked en gedeeld op instagram en volg je ook op bloglovin ❤🍀❤🍀 nu duimen en hopen op deze prachtige prijs.

    Geliked door 1 persoon

  7. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Die Lush Bath bomb is mijn favoriet <3! Ik heb alle verplichte stappen doorlopen, volg je nu ook via BL en heb je foto op IG geliked. 🙂
    Liefs, Maike

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie