Pakketje Kadootjes-online

Vorige week kwam er een erg leuk pakketje door mijn brievenbus. Een pakketje van Kadootjes-online. Zij stuurden mij dit pakketje op om er een review over te schrijven. Dit blijft echt superleuk! Ik wist van tevoren niet wat erin zat, dus ik was extra nieuwsgierig!

thumb_DSCN1147_1024Kadootjes-online is een webshop met allemaal leuke hebbedingetjes voor in huis. Het zijn allemaal leuke kleinigheidjes en er hangen geen hoge prijzen aan vast. Ze hebben van alles. Klemborden, notitieblokjes, kalenders etc.

thumb_DSCN1133_1024

Dit zat er in mijn pakketje. Een grijs klembord, een paar blaadjes waar je een ‘lief berichtje’ op kan zetten (leuk voor bij een cadeautje), een binder clip en een hanger met een fotoframe. En echt supercute ingepakt! Dit is een gratis service die de webshop aanbiedt.

thumb_DSCN1135_1024

thumb_DSCN1136_1024

Dan deze hanger. Deze vind ik het leukst van het hele pakketje. Je kunt hem heel leuk aan een cadeautje hangen, maar natuurlijk ook als cadeautje geven! Daarbij is hij natuurlijk superleuk voor in huis en kan je er een leuke foto in doen. Het kaartframe is te koop voor €0,50 en de hanger voor €3,50.

thumb_DSCN1137_1024

thumb_DSCN1138_1024

Ook deze briefjes zaten superleuk ingepakt. De briefjes komen van een kladblok die je kan bestellen voor €2,95. Ook zat er een binder clip bij. Ik moest eerst even goed kijken wat het was, maar je kan zo dus gemakkelijk papier bij elkaar houden! Te koop voor €1,20.

thumb_DSCN1139_1024

En als laatste dit leuke klembord waar ook deze kaart bij zat. Ik had zelf nog geen klembord dus ik vind dit wel erg leuk en handig. Daarbij vind ik het ook erg leuk staan in je interieur. Ze verkopen ze in verschillende maten. Deze is te koop voor €4,95. Dat was het hele pakketje alweer! Ik vind het erg leuke spulletjes en vooral zo leuk dat alles zo mooi wordt ingepakt!

Wat vind jij van dit pakketje?

Love, Lisanne

b133c605971c3ec56a04017e7ea05505

 

 

 

 

19 gedachtes over “Pakketje Kadootjes-online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s