Mijn ‘all day’ toilettasje + inhoud

In mijn shoplog van een tijdje terug liet ik al zien dat ik bij KIKO een ideaal toilettasje had gekocht. Deze wilde ik nog graag hebben voor in mijn gewone tas. Het toilettasje zit vol met spulletjes die eigenlijk altijd wel van pas kunnen komen. Het is eigenlijk een soort persoonlijke ‘emergency kit’. Kijk je mee?

thumb_DSCN1214_1024Toen ik alles eruit haalde om te fotograferen dacht ik bij mezelf: wow dat dit er allemaal in past! En dat terwijl er nog steeds spulletjes bij passen.

thumb_DSCN1193_1024

thumb_DSCN1195_1024

Dit is de inhoud van mijn tasje. Een heleboel dus! IkΒ wist ook niet zo goed waar ik mee moest beginnen. Daarom heb ik alles een beetje opgedeeld in thema’s. Ik begin met de spulletjes voor school.

thumb_DSCN1197_1024

Oordopjes, een USB-stick en een pen. Ik denk dat uitleg hierbij niet echt nodig is. Alle 3 de spulletjes komen op school eigenlijk altijd wel van pas!

thumb_DSCN1200_1024

Deze spulletjes zijn ook altijd handig om bij je te hebben. Maandverband, paracetamol en een pleister. Paracetamol gebruik ik best vaak en die andere twee zijn gewoon handig om bij je te hebben!

thumb_DSCN1204_1024

Dan heb ik nog een vijl van Herome en haarspulletjes. Ik heb heel vaak knipjes in, dus deze komen ook altijd van pas. Eigenlijk geldt dit ook voor elastiekjes en mijn vijl! Ik denk dat ik niet de enige ben met gescheurde of gebroken nagels. Dan kan een vijl in je tas toch wel heel handig zijn!

thumb_DSCN1206_1024

Dan mijn BB cream en Real techniques kwast. De BB cream is zoals jullie zien van Etos en heb ik eigenlijk gekocht omdat hij een heel handig formaat heeft en makkelijk in het tasje past. Thuis gebruik ik gewoon foundation. Met de kwast kan ik het ook nog mooi aanbrengen als dat nodig is.

thumb_DSCN1201_1024

thumb_DSCN1203_1024

Lekker ruiken of een fijne geur om je heen hebben vind ik ook heel belangrijk. Deodorant is dan de ideale oplossing en ik heb hem ook nog in pocket formaat. Heel handig! Nivea is echt mijn favoriete merk wat betreft deodorant. En dan het schattige miniatuurflesje van de geur flowerbomb. Ik ben er nog steeds gek op! Zowel het flesje als de geur.

thumb_DSCN1211_1024

thumb_DSCN1210_1024

En als laatste alle lipproducten uit mijn tasje. EOS lippenbalsem, MAC captive, KIKO lipstick en lippenbalsem van Dr. Swaab. Die laatste is echt mijn favoriet op dit moment. Mijn schoonmoeder raadde deze lippenbalsem aan. Mijn droge lippen worden echt een stuk minder droog door deze fijne balsem. Dus ik raad jullie hem ook echt aan!

Zo dat was dan de hele inhoud. Ik vind zo’n tasje enorm handig, omdat je zo altijd wel bij je hebt wat je nodig hebt! OkΓ©, dat klinkt een beetje vreemd, maar je snapt vast wat ik bedoel!

Heb jij ook zo’n tasje?

Love, Lisanne

aec0ad24edb0bf9238937d87a2767176

 

 

Advertenties

18 gedachtes over “Mijn ‘all day’ toilettasje + inhoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s