Lifestyle

New in: Hard Case Cover Sleeve

Vorige week ben ik goed bij Zara geslaagd. Ik kocht een tas in de sale en de tas die al een tijdje op mijn wishlist stond. Die tas heeft een heel handig, speciaal vak voor mijn macbook. Er was alleen 1 probleempje: telkens als ik mijn macbook in mijn tas stop krast de rits er langs. Daarom kocht ik deze prachtige, mat zwarte, hard case!

thumb_DSCN1153_1024Ik zat te twijfelen want er zijn natuurlijk 100 soorten. Ik vond roze, goud en zwart heel erg mooi. Maar alle roze hoezen vond ik toch iets te fel en ik wist niet of ik een gouden hoes met een zilveren laptop nou zo mooi vond. Daarom koos ik uiteindelijk voor zwart.

thumb_DSCN1157_1024

Maar niet zomaar zwart, de hoes is mat zwart! I love it! Wat ook heel handig is, is dat het apple logo is uitgesneden. Dus je ziet de ‘apple’ nog gewoon branden.

thumb_DSCN1158_1024

thumb_DSCN1160_1024

Verder sluit de hoes echt perfect aan. Hij was heel makkelijk om erop te klikken en hij blijft gewoon heel goed zitten. Het lijkt gewoon een extra laag eigenlijk en het is heel fijn materiaal. Het is ook heel erg licht, dus mijn laptop wordt er niet zwaarder van.

thumb_DSCN1164_1024

thumb_DSCN1162_1024

De set bestaat uit twee delen, een bovenkant en een onderkant. Aan de onderkant van de case is rekening gehouden met ventilatie. Daardoor zal hij dus ook niet oververhitten. Ook alle poorten zijn open gelaten zodat je daar ook nog steeds makkelijk bij kunt. Ik vind de hoes niet alleen heel erg mooi, maar hij beschermt ook echt. Ik heb de hoes besteld bij bol.com voor €26,95. Gelukkig had ik nog een cadeaubon van Bol.com, dus dat scheelde me weer wat geld!

Wat vind jij van mijn nieuwe hoes?

Love, Lisanne

f7936791dad5971f166d41601cd57116

23 gedachten over “New in: Hard Case Cover Sleeve”

  1. Mooie foto’s! En wat handig zo’n hoes! Ik heb net een nieuwe laptop en die is twee keer zo klein en vier keer zo licht als mijn oude, even wennen dus. Ik zou mezelf niet zijn als ik hem nog niet had laten vallen, en ja hoor, de eerste beschadigingen zijn een feit… Dit is zou dan de ideale oplossing zijn, ik ga eens kijken of ze zoiets verkopen voor die van mij, waarschijnlijk niet 😉 Xoxo

    Like

      1. Ja, ik ben me er momenteel ook over aan’t informeren 🙂 Altijd eens leuk om te een ander zijn ervaringen er over te horen.

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie