Lifestyle, Personal

Valentijnsdag: cadeautjes

Gister was het zoals je vast wel gemerkt hebt Valentijnsdag. Geurtjes, bloemen en chocola vliegen je om de oren en alle winkels zijn druk met de beste aanbiedingen bedenken. Persoonlijk vind ik Valentijn vooral een commerciële dag, maar dit jaar heb ik er toch aan meegedaan en ik zal je vertellen waarom!

thumb_DSCN1367_1024Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes geven vind ik net zo leuk! Een dag als Valentijn is natuurlijk een perfect excuus om wat leuks te kopen. Daarom koos ik er dit jaar voor om Chris een leuk kleinigheidje te geven. Ik heb dan wel een vriend, dus voor mij is het lekker makkelijk. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je moeder, je zus of je beste vriendin een dag in het zonnetje zetten! Een kleinigheidje voor Valentijn vind ik leuk, maar grote cadeaus vind ik toch echt wel een beetje onzin. Het gaat om het idee dat je aan iemand denkt!

thumb_DSCN1355_1024

thumb_DSCN1358_1024

Ik was meteen verkocht toen ik deze geweldige chopsticks van Blond Amsterdam tegen kwam. I love Blond Amsterdam! Zelf heb ik bij mijn uitzet al XL mokken van Blond Amsterdam, maar echt meer servies wil ik eigenlijk niet. Dat wordt voor mij echt iets te druk. Deze sushi stokjes daarentegen vind ik prachtig!

thumb_DSCN1359_1024

thumb_DSCN1357_1024

Het leuke is ook nog dat het versierd is met hartjes. Past perfect bij Valentijn! Chris en ik houden heel erg van sushi dus ik vond het echt een leuk, persoonlijk cadeautje. En de stokjes zijn ook nog eens leuk voor mannen omdat ze versierd zijn met een donkerblauw patroontje. Ik heb de stokjes gekocht bij Intratuin voor €6,99. Ook helemaal niet duur dus! En omdat ik ze zo ontzettend leuk vond, heb ik er ook nog een doosje voor mezelf bij gehaald. Dan hebben we er in ieder geval genoeg voor het geval dat! Goed excuus toch?

thumb_DSCN1352_1024

Ook deze chocoladereep van Tony’s chocolonely moest ik gewoon geven. Op de webshop van Tony’s kan je namelijk je eigen wikkels ontwerpen. Hoe leuk is dat? Ik heb hem heel persoonlijk gemaakt en met een Valentijnsthema! Hier zaten wel extra kosten aan, maar goed, hoe vaak ontwerp je nou zo’n reep? Voor de customized repen betaal je €4,99.

thumb_DSCN1362_1024

thumb_DSCN1363_1024

En als laatste echt iets wat bij Valentijn hoort: een Valentijnskaart. Ik zag hem liggen bij Action en kon hem niet laten liggen voor het kleine bedrag van 70 cent geloof ik! Ik heb er een leuke foto bijgeplakt en wat leuks bij geschreven. Van Chris kreeg ik een hele lieve sleutelhanger en een fotolijstje die vast nog wel ergens voorbij komt op social media en bij mijn photo diary!

Doe jij aan Valentijn?

Love, Lisanne

4f18bfe4011441ebc1414dd7b0274f20

 

 

 

28 gedachten over “Valentijnsdag: cadeautjes”

  1. Die chopsticks zijn zo leuk! Echt heel erg cute. Helaas is mijn vriend niet super dol op sushi, maar ik kan ze wel altijd voor mezelf kopen haha! Die chocolade reep is ook echt heel cute! Ik had een hamsterkooi gekocht (niet heel romantisch) want hij wilde al heel lang een huisdiertje, dus dit leek me wel een gaaf cadeau!

    Geliked door 1 persoon

    1. Dankjewel! Ja voor jezelf kopen kan natuurlijk altijd! Een hamsterkooi vind ik ook echt een superleuk cadeau als hij graag een huisdiertje wil hebben! Was hij vast wel blij mee denk ik of niet? 😊

      Like

  2. Wauw wat tof!!! Die Tony’s met een foto is echt een geweldig cadeau!!! 😀 Toevallig verraste mijn vriend met een valentijnsontbijt & een super gave mok!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie