Fashion, Lifestyle

H&M Order XXL

Heel langzaam komen de voorjaarscollecties binnen, maar nu is het echt zo’n periode dat het er een beetje tussen in zit. De laatste sale hangt in de winkels samen met een beetje van de nieuwe collectie. Ik besloot om voor de laatste keer alle sale op de webshop van H&M door te speuren en dat is me iets beter gelukt dan dat de bedoeling was..

h&mEigenlijk waren er nog een heleboel leuke dingen! En wat ook nog eens goed helpt zijn al die prijzen waar je het eigenlijk niet voor kunt laten liggen.. Nu moet ik zeggen dat ik echt extreem veel besteld heb, maar ik weet ook dat waarschijnlijk de helft weer terug gaat, omdat het anders is als verwacht of gewoon niet past. Scheelt tenminste wel weer in mijn portemonnee!

h&m5

Ik zal beginnen met de echt nog winterse items. Ik heb nog twee wat dikkere truien besteld. Die heb ik eigenlijk maar weinig want ik draag vooral vesten in de winter, dus die wilde ik wel graag hebben. De donkere (zwarte) trui is een ribgebreide trui van katoenmix met applicaties met steentjes en kraaltjes bovenaan. De trui heeft lange mouwen, een splitje aan de zijkanten en een iets langer achterpand. Leuk met die steentjes en kraaltjes! Van €39,99 naar €12,-.

h&m11

De grijze trui is ook een ribgebreide trui waarin alpacawol is verwerkt. Dus ik ben benieuwd of die kriebelt, want dan gaat hij zeker weer terug. De trui heeft een iets bredere boord langs de halsopening en is gewoon simpel en leuk te combineren met bijvoorbeeld een ketting. Van €29,99 naar €9,-.

h&m10

Dan bestelde ik dit coltruitje. Ik heb echt geen idee wat ik er van kan verwachten en hoe het zit. Ik heb hem echt besteld op de gok. Het is een fijngebreide, nauwsluitende coltrui waarin glittergaren is verwerkt. Hij was €19,99 en ik bestelde hem voor €8,-.

h&m8

Dit blousje is een beetje een verhaal apart, want ik wilde hem heel graag hebben maar hij was niet meer in mijn maat. Toen heb ik hem een maatje kleiner besteld. Dus nu hoop ik dat hij wat groter uitvalt en dus toch past! Hij was €24,99, nu €14,99.

h&m9

Dit T-shirtje had ik al eerder in de winkel zien hangen, maar ik nam hem toen toch maar niet mee. Ik weet eigenlijk niet precies waarom, maar ik heb hem nu wel besteld. Hij is grijs en ook verwerkt met glittertjes. Van €9,99 naar €4,99.

h&m2

Op deze tas werd ik meteen verliefd toen ik hem zag. Op de foto’s lijkt hij echt mooi oudroze en het fijnste vind ik dat hij van echt suède is. De fringes blijf ik ook echt leuk vinden! Ik hoop alleen dat ik hem niet te klein vind, maar dat gaan we zien als ik hem binnenkrijg! Van €39,99 naar €19,99.

h&m6

Rokjes heb ik eigenlijk niet. Dat komt denk ik omdat ik het lastig vind om ze te combineren, maar met dit rokje moet dat wel lukken! Het is een korte rok van glanzen tricot met een gedrapeerde overslag voor. En met elastiek in de taille wat ik heel fijn vind! Ik ben heel benieuwd naar dit rokje. Van €14,99 naar €7,-.

h&m7

En deze Teddy sloffen zijn gewoon echt te cute! Ik vond ze zo schattig en ze waren ook nog in mijn maat! Afgeprijsd van €14,99 naar €7,-.

h&m1

Dan hebben we nog deze grijze jurk. Ik vind het een heel mooi model, maar ik heb ook echt geen idee wat ik hiervan moet verwachten. Komt ook omdat er geen model bij is die hem aan heeft. Hij lijkt me gewoon heel handig en makkelijk. Nog even afwachten dus! Van €14,99 naar €7,-.

h&m3

Wauw er komt echt maar geen einde aan! Heftig.. Ik bestelde ook nog deze pouch, gewoon omdat er blijkbaar nog niet genoeg in mijn winkelmandje zat. Ik vond hem heel mooi en voor die prijs kon ik hem niet aan me voorbij laten gaan. Van €9,99 naar €4,99.

h&m4

Zo dat was alles uit de sale. Ik heb ook nog twee dingen uitgekozen uit de reguliere collectie. Bijvoorbeeld deze mooie zwarte jumpsuit. Ik heb er al een in een soort oranje/bruinige kleur en die vind ik zo leuk dat ik hem eigenlijk ook wel graag in het zwart wilde hebben. Te koop voor €19,99. Hopen dat hij past!

h&m12

En dan als allerlaatste (ja, we zijn er eindelijk) deze leuke oorbellen! Eigenlijk vond ik ze nog best duur, helemaal in verhouding met de rest van mijn bestelling. Toch heb ik ze besteld om te kijken hoe ze er in het echt uitzien. En ik vind ze heel leuk voor in de zomer. Te koop voor €7,99. In totaal heb ik  €124,90 bespaard. Wow! Dat is echt veel geld. Nu maar afwachten of alles zo mooi is als op het plaatje en of het allemaal past!

Wat vind jij van mijn bestelling?

Love, Lisanne

4cd586614a6773d085a8b3cb1d8d0355

35 gedachten over “H&M Order XXL”

  1. Wat een toffe aankopen heb je nog bij elkaar kunnen sprokkelen! Zeker de twee tasjes vind ik enorm mooi. Het maakt niet dat je zoveel bestelde, meisjes hebben immers graag nieuwe spullen 🙂 X

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie