Geen categorie

Shoplog: Lush, Etos, Kruidvat & Anastasia

Het is alweer een tijdje geleden en daarom beginnen we de week met een shoplog! Niet afgelopen weekend maar het weekend ervoor ben ik een weekendje naar Den Bosch geweest. Hier kocht ik natuurlijk wat bij LUSH. Bij de beurs kocht ik een product van Anastasia en thuis heb ik mijn slag geslagen bij Etos en Kruidvat. Kijk je mee?

thumb_DSCN1921_1024Ik vind shoplogs altijd heel leuk om te plaatsen, maar helaas groeit er geen geld op mijn rug, dus shoplogs zijn niet altijd een optie. Vandaag gelukkig wel weer en ik begin bij Kruidvat!

thumb_DSCN1926_1024

thumb_DSCN1929_1024

thumb_DSCN1928_1024

Kruidvat heeft samen met het magazine Glamour een speciale actie: koop je twee producten van een bepaald merk (ik weet zo even niet meer welke) dan krijg je het Glamour beauty magazine t.w.v. €10,- er gratis bij. Dit vond ik een hele leuke actie dus ik kocht twee shampoos van het merk Garnier. Het tweede artikel was voor de helft dus ook dat scheelde weer! Ik heb dit merk normaal nooit van shampoo, dus ik ben benieuwd naar wat ik er van vind.

thumb_DSCN1931_1024

thumb_DSCN1932_1024

Toen ik nog even verder aan het rond snuffelen was kwam ik deze portemonnee tegen. Ik ben gek op harige vachtjes bij accessoires, dus het was logisch dat ik deze portemonnee meteen zag liggen. En het leukste was nog dat er een gele sticker op zat. Dat betekent bij Kruidvat 50% korting! Toen kwam ik erachter dat de portemonnee ook nog eens van echt leer is. Hij was al goedkoop, namelijk €8,99. Maar nu dus voor de helft! Nu weet ik niet zeker of hij nou beschadigd is daar bij de vacht of dat het zo hoort, maar voor die prijs kon ik hem natuurlijk niet laten liggen!

thumb_DSCN1947_1024

thumb_DSCN1946_1024

Dan door naar Etos. Ik heb al in tijden geen nagellak meer gekocht, dus dat werd weer eens tijd. Toen ik de nieuwe nagellakpotjes van L’Oreal zag staan was ik gelijk verkocht. Er zaten supermooie kleuren tussen en op dit merk was de actie 1+1 gratis! Van L’Oreal koos ik de kleuren ‘224 rose ballet’ en ‘662 moka chic’. Terwijl ik verder liep stuitte ik op een mandje met allemaal Essie nagellakjes voor de helft van de prijs! Ook hier koos ik twee prachtige kleurtjes uit. Ik koos de kleur ‘peak show’ (nu al lente-favoriet!) en ‘shall we chalet?’.

thumb_DSCN1952_1024

Op de beauty beurs in Den Bosch was ook het merk Anastasia te vinden. De dipbrow pomade stond al een tijdje op mijn wishlist. En het allerleukste was dat ik hem van mijn schoonmoeder cadeau kreeg, en ze heeft er ook nog een kwastje bij gekocht! Echt te lief. Binnenkort is de review te vinden!

thumb_DSCN1934_1024

thumb_DSCN1937_1024

Als laatste een van mijn favoriete winkels: LUSH! Hier moest ik natuurlijk even binnen kijken toen ik een bezoekje bracht aan Den Bosch. Ik zag eigenlijk niet echt hele bijzondere dingen dus ik heb alleen the comforter meegenomen. Ik kreeg er een boekje en testertje bij. De geur van the comforter is echt heerlijk! Hij ruikt lekker zoet naar cassis!

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Love, Lisanne

52d3efae9ce7fc281cd2df972a367e97

24 gedachten over “Shoplog: Lush, Etos, Kruidvat & Anastasia”

  1. Super leuk! The comforter is heerlijk ❤ Zo balen, wij hebben hier geen Essie. Dus ook geen kortingsbak met Essie lakjes, jammer! Naar brow pomade ben ik heel benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie