Beauty

MAC Magic of the night colourdrenched pigments: No taboos & Tonight’s the night

Het even wat langer geduurd dan normaal, maar het was het wachten waard. Vandaag heb ik een review van twee prachtige, nieuwe pareltjes van producten! Ik mag namelijk twee hele mooie oogschaduws aan mijn make-up stash toevoegen. Kijk je mee?

thumb_DSCN2080_1024Ik volg natuurlijk ook een aantal andere bloggers. Zo volg ik ook de blog van Maris. Toen ik zag dat zij een artikel plaatste over haar blogsale nam ik meteen een kijkje. Vrijwel meteen was ik enthousiast over de oogschaduw van de MAC kerstcollectie van die zij verkocht.

thumb_DSCN2072_1024

thumb_DSCN2073_1024

thumb_DSCN2083_1024

De normale prijs is €23,-, maar Maris verkocht hem voor €10,-. Dit vond ik een mooie deal, dus mailde en reageerde ik meteen. Door een foutje van Maris mocht ik uiteindelijk beide oogschaduws uit de Magic of the night collectie overkopen. En dat voor (ja je gelooft het niet) €10,-! Hier werd ik natuurlijk mega gelukkig van!

thumb_DSCN2078_1024

thumb_DSCN2077_1024

Daarom vandaag een review over deze pareltjes want ik ben echt razend enthousiast!  Allereerst is de verpakking natuurlijk echt prachtig! Een glimmend, metallic aqua-kleurig potje. Love it!

thumb_DSCN2094_1024

thumb_DSCN2093_1024

Maar dan de colourdrenched pigments zelf. Ik kocht de kleur Tonight’s the night (donkergrijs). Dit is een donkergrijze kleur, gevuld met glitters en shimmers. Ook de kleur No Taboos (turquoise) is nu in mijn bezit. Dit vind ik echt een unieke kleur. Ik zou hem omschrijven als turquoise. Ook deze oogschaduw is gevuld met glittertjes en shimmers.

thumb_DSCN2102_1024

thumb_DSCN2115_1024

thumb_DSCN2113_1024

Het leuke is, dat je deze beide oogschaduws echt prachtig kunt combineren en blenden. De pigmentatie is echt geweldig en de oogschaduw poedert niet. Ook het resultaat is heel mooi en het is heel fijn aanbrengen. Ik heb maar een heel klein beetje gebruikt, want de kleuren zijn echt meteen goed zichtbaar. Totaal niet poederig ook. Ik ben zo ontzettend blij met deze prachtige oogschaduws!

Wat vind jij van deze colourdrenched pigments?

Love, Lisanne

large (3)

8 gedachten over “MAC Magic of the night colourdrenched pigments: No taboos & Tonight’s the night”

  1. Ik ben blij te horen dat je er zo blij mee bent, haha! Echt superlief dat eerste stukje om te lezen! Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt en je nieuwe header is trouwens heel mooi!
    liefs

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie