Benefit Tints to Tease

Voor mijn verjaardag had ik nog een cadeaubon van Douglas voor €20,-. Na een tijdje rondsnuffelen op de webshop besloot ik te kiezen voor de Benefit ‘Tints to Tease’. Een schattige verpakking met 3 mini lippenbalsems. Kijk je mee?

dsc_1077Een losse Benefit tint kost zo €33,- voor 12,5 ml. Dit vind ik nogal een behoorlijke prijs! Toen ik deze cadeauset van €19,- tegen kwam met mini’s wist ik al snel dat ik deze wilde proberen. Ik heb namelijk nog geen enkele Benetint in mijn stash dus ik was erg benieuwd!

dsc_1048

dsc_1052

dsc_1053

Het leuke aan de Benetint is dat je hem op twee manieren kunt gebruiken. Zowel als lippenbalsem of als blush om je jukbeenderen een fijn kleurtje te geven.

dsc_1054

dsc_1061

Deze verpakking bevat maar liefst 3 schattige mini’s: Benetint, Chachatint en Posietint. Drie hele verschillende kleurtjes. Je zou ze eigenlijk wel simpel kunnen omschrijven als rood, oranje en roze.

dsc_1086

dsc_1105

De lippenbalsems bevatten mangoboter om de lippen te hydrateren en een kleurtje te geven voor dus zowel je lippen als jukbeenderen. Je ziet eigenlijk wel dat de structuur van de Benetint heel anders is dan de Chachatint en Posietint. Vrijwel meteen verspreid de tint zich over de huid, wat een mooi effect geeft op de jukbeenderen.

dsc_1109

dsc_1104

Posietint is echt een zuurstok-roze kleur. Een echt zomerkleurtje, maar ook leuk voor een avondje uit. De verpakking vind ik prachtig! Een metallic, rosé potje met als versiering een witte bloem.

dsc_1107

dsc_1098

Benetint is anders dan de andere twee kleurtjes. Een hele andere structuur en blend veel sneller over de huid. De kleur vind ik heel erg mooi, een beetje donkerrood. De verpakking is doorzichtig en niet metallic zoals de andere twee (vind ik wel jammer!).

dsc_1108

dsc_1095

De verpakking van Chachatint vind ik ook heel mooi! Ook metallic en rosé kleurig, met roze versiering. Deze kleur is niet mijn favoriet. Voor in de zomer mooi op de jukbeenderen, maar voor mij niet mooi op de lippen.

dsc_1076

Helaas heb ik geen foto’s kunnen maken van de tints op mijn lippen en jukbeenderen. Hopelijk krijg je toch een beetje een idee van het product! De prijs voor deze 3 potjes vind ik meevallen als je kijkt naar de kwaliteit en als je gewoon het full size product koopt. De tints blijven namelijk wel lang zitten (ik kreeg de swatches amper van m’n hand!). Het zal niet mijn favoriete product worden (al wil ik Sunbeam nog wel graag proberen), maar deze mini’s vind ik zeker de moeite waard om te proberen!

Wat vind jij van deze Benefit tints?

Love, Lisanne

large-4

6 gedachtes over “Benefit Tints to Tease

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s