IKEA STOCKHOLM collectie

Voor vtwonen mocht ik vorige week naar de lancering van de nieuwe IKEA STOCKHOLM collectie. En wat was het leuk! We gingen ‘op reis’ (met een echte boardingpass ;-)) naar Zweden en brachten een bezoekje aan een prachtige woonark aan de Vecht.

DSC_0048-001

DSC_0099-001

DSC_0109-001

KNUS

Ik maakte kennis met de wereld van ‘slow living’ en de Zweedse levensfilosofie ‘lagom’ of terwijl: precies genoeg. De juiste balans vinden tussen inspanning en ontspanning. Na een gezellig tripje met de bus (vol met informatie over de collectie) kwamen we aan bij de woonboot. Toen we binnenkwamen liepen we meteen tegen grote manden aan. De manden waren gevuld met heerlijke, warme sokken. Iedereen deed zijn schoenen uit en trok de warme sokken aan. Op deze manier voelde je je meteen thuis!

DSC_0102-001

DSC_0081-001

DSC_0077-001

KLEUREN & MATERIALEN

Hierna maakte ik veel foto’s en kon ik genieten van een tafel gevuld met allerlei lekkers. De STOCKHOLM collectie bestaat uit natuurlijke, sterke en duurzame materialen als rotan en massief essenhout. Ook zijn er prachtige vazen, karaffen en schalen te vinden die gemaakt zijn van mondgeblazen glas. Een eeuwenoude Zweedse traditie. De collectie bestaat vooral uit de kleuren blauw en rood. Dus als je hiervan houdt zit je helemaal goed!

DSC_0042

DSC_0096-001

SLOW DOWN

Zeven dagen in de week ben je druk in de weer en wordt er veel van je verwacht. Daarom is thuiskomen in rust heel belangrijk. Schoenen uit, kopje thee en even neerploffen op de bank. Want ontspannen en genieten dat is waar het om gaat in deze collectie. Iets waar ik zelf misschien ook wat meer tijd aan moet geven!

Wat vind jij van de collectie?

Love, Lisanne

302afa6e0e3979a21113b52494f31f1a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s