Hotspot: ETN saladebar in Enschede

Veel mensen uit het westen van het land denken dat Enschede een of ander gehucht is aan de andere kant van het land en dat we boeren zijn die nog op trekkers rijden. Ergens vind ik dit wel grappig, maar dit is natuurlijk alles behalve waar. Enschede is een te gekke stad en daarom ga ik komende tijd met liefde de leukste hotspots delen. We beginnen met ETN, een heerlijke saladebar!

DSC_0376GARDEN

ETN is een gezellige saladebar opgericht door Lotta. Het belangrijkste: een lekkere maaltijd bieden met aandacht voor onze omgeving. De saladebar is een gezellige, knusse hotspot met een botanische sfeer. Eigenlijk is het een soort frisse binnen-tuin! Je kunt er relaxt van een gezonde salade smullen, maar als je weinig tijd hebt kun je ook even snel naar binnen lopen voor een salade to-go. Handig!

DSC_0288
DSC_0353

FOOD

Bij ETN mag je een salade van het menu kiezen, maar ook je eigen salade samenstellen en er is een ruime keus. Zelfs als je geen zin hebt in salade kun je er terecht voor een warme kom soep of hummus met brood. Lotta werkt met een open keuken waardoor je precies kunt zien hoe jouw salade wordt bereid. Er wordt gewerkt met verse, lokale producten waardoor er uiteindelijk een milieubewuste maaltijd op je bord belandt.

DSC_0338
DSC_0388

Ben je gek op salades en wil je eens wat vriendelijker zijn voor het milieu? Breng dan een bezoekje aan deze saladebar en geniet van een heerlijke, gezonde en milieubewuste maaltijd!

PLACE

ETN Saladebar
Haverstraatpassage 26
7511 EW
Enschede

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s