Lifestyle

VOGUE x Viktor & Rolf Limited Edition box

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne kerst achter de rug. Ik in ieder geval wel! Het is alweer een tijdje terug, maar ik heb een week of twee geleden deze limited edition box van VOGUE in samenwerking met Viktor & Rolf besteld. Ben je benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel verder!

thumb_DSCN0679_1024

Ik wist van tevoren al wat er in de box zat. Gelukkig staat dit er meteen bij als je de doos besteld. De box zag ik voorbij komen op de facebookpagina van VOGUE en eigenlijk was ik meteen enthousiast.

thumb_DSCN0686_1024

De VOGUE box is een prachtige vierkante, chique, zwarte doos en is dus ontstaan uit een samenwerking tussen VOGUE en Viktor & Rolf.  Op deze manier willen de twee de succesvolle samenwerking vereeuwigen.

thumb_DSCN0690_1024

De box bestaat uit het decembernummer van VOGUE met echt een prachtige cover. Ik vind de cover echt een van de meest pretty covers die ik ooit gezien heb. Super feestelijk met glinsterende, gouden letters. Passend bij de maand december. Wat ook heel erg leuk is, is dat er een miniatuurflacon van de geur van Viktor & Rolf in zit. Namelijk Flowerbomb. En laat ik nou net verliefd zijn op deze heerlijke geur!

thumb_DSCN0693_1024

thumb_DSCN0710_1024

Alles zit netjes in de doos verpakt en het geurtje zit in een superschattig doosje van Viktor & Rolf. De miniatuurflacon is minstens zo cute! Echt een replica van de gewone flacon, maar dan met 7 ml. De geur vind ik echt heerlijk, maar helaas echt te duur. Gelukkig heb ik nu deze mini! De box heb ik gekocht voor €14,95 inclusief verzendkosten. Dan krijg je dus de mooie zwarte doos (die je gewoon nog kunt gebruiken) met het VOGUE nummer van december en een miniatuur van Flowerbomb. Een leuke deal vind ik!

Wat vind jij van deze box?

Love, Lisanne

cf25d948a772877155e20723a26e29f0

 

21 gedachten over “VOGUE x Viktor & Rolf Limited Edition box”

Plaats een reactie