Lifestyle

Goodiebag Conceptstore The Upperside

Dit artikel had ik natuurlijk al beloofd bij het artikel Blogevent: Opening Conceptstore The Upperside. Na het event kreeg ik namelijk een bomvolle goodiebag cadeau. Zo enòrm vol dat ik niet eens wist waar ik moest beginnen. Daarom heb ik de leukste dingen uitgezocht om aan jullie te laten zien. Want er zaten echt ge-wel-dige cadeautjes tussen!

dsc_0423Zoals ik al eerder vertelde was de goodiebag echt enorm. Zo ontzettend veel cadeautjes, het paste amper in het tasje! Vrolijk begon ik met uitpakken van al het moois.

dsc_0473

dsc_0508

dsc_0513

dsc_0519

Laten we maar beginnen met de kaartjes. Er zaten namelijk echt ontzettend veel (quote)kaartjes in van verschillende merken. Ik weet zo niet eens meer van welke merken allemaal (zoveel!). Maar ze zijn allemaal zo leuk!

dsc_0486

dsc_0488

En dan dit fantastische cadeautje. Hier ben ik zó blij mee! Ik zag de ‘plantenzakjes’ liggen in de winkel en wilde ze eigenlijk gelijk al meenemen. Maar goed, ik wist nog niet wat er in mijn goodiebag zat. Gelukkig heb ik even gewacht tot ik hem had uitgepakt want hij zat er dus gewoon in. Lucky me! Super cute toch?

dsc_0501

En dit vond ik ook zo leuk. Een kartonnen doosje verpakt in leuk wit geblokt papier. Toen ik het opende zag ik dit schattige flesje liggen. Er zit dus een opgerold papiertje in en het bleek een cadeaubon te zijn. Superleuk idee toch?

dsc_0498

Ik vertelde ook al dat de tas behoorlijk zwaar was. Dat kwam o.a. door deze leuke kaars en de thee mix. Dit zijn natuurlijk altijd fijne cadeautjes voor iedereen!

dsc_0520

En dan dit! Een klein schattig zakje zat een beetje verstopt in het tasje. Maar het is dus Tuinconfetti. Confetti met zaadjes erin. Hoe bedenk je het? Ik had het ook nog niet eerder gezien, dus daarom vond ik het extra grappig!

dsc_0481

dsc_0467

Het bovenste kaartje vind ik ook zó leuk bedacht! Het is een transparant zakje, gevuld met confetti en met een leuk kaartje erin. Daaromheen zit een schattig armbandje en er zit ook nog een Tiny Tony bij! Dat maakt het hele pakketje helemaal zo schattig! En ik denk dat de armbandjes wel voor zich spreken. Ik vind ze prachtig!

dsc_0446

dsc_0457

Als ik eerlijk ben was dit cadeautje van House of Products wel de kers op de taart. Het schattige ‘huisjes-doosje’ lag helemaal onderin de tas en opende ik als een van de laatste cadeautjes. Ik was al fan van dit merk en zelfs dit cadeau stond al op mijn wishlist. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven toen ik het doosje opende. Een prachtig, glitterende camera-riem bezet met zilveren pailletten glinsterde mij tegemoet. Aaah, dit maakt mij zo gelukkig. I love it!

dsc_0500

Dit merk heet ‘Op eigen houtje’ en ze hebben dit zo mooi verpakt met dat beetje zaagsel er nog bij in. Past precies bij het merk. En de sleutelhanger met ‘My Castle’ komt ook aan mijn sleutelbos!

Wauw, wat ben ik verwend met deze prachtige goodiebag! Echt zulke mooie spullen! Aan alle webshophouders (ook als je er helaas niet bijstaat): heel erg bedankt voor deze mooie cadeautjes! Ik ga gauw weer langs bij de Conceptstore om nog meer van deze leuke spulletjes te scoren.

Wat vind jij van de goodiebag?

Love, Lisanne

large-48n

 

 

 

12 gedachten over “Goodiebag Conceptstore The Upperside”

  1. Vooral die armbandjes en dat cameralint lijken me perfect om als geschenk aan iemand te geven of stiekem zelf bij te houden 🙂 Kan je deze spulletjes ook online terugvinden?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie